Öppet hus 1 juli!

Söndagen den 1 juli har vi öppet hus mellan kl. 11-14. Dagen bjuder på aktiviteter du kan göra med din hund, loppis och träningstävling i startklassen.

Träningstävling i startklassen i lydnad startar kl. 11.00 (information om anmälan etc hittar du på vår hemsida, www.hoorbk.se).

Det finns möjlighet att se hur det går till att träna bl.a. rallylydnad, nose work och agility. Du får också möjlighet att prova på dessa aktiviteter. För barnen kommer vi att ha en utställning för gosedjur!

Mellan 11.00 – 14.00 finns det möjlighet att göra ett test i hur lydig din hund är, du kommer att testas i moment och får feedback på dessa efteråt.

Med start kl. 11.00 och enligt schema nedan får du möjlighet att se hur några av de aktiviteter som klubben har att erbjuda går till och även prova på dessa själv om du vill!

Kl. 11.00 agility
Kl. 11.30 nose work
Kl. 12.00 rallylydnad
Kl. 12.30 har vi gosedjursutställning för de yngre barnen. Ta med ditt gosedjur och ställ ut, bli bedömd och få möjlighet att vinna priser!

Dagen bjuder också på loppis med hundsaker. Har du koppel, halsband, hundbädd, leksaker eller annat som hunden behöver i träning eller hemma? Hör i så fall av dig till Annika Jönsson (se www.hoorbk.se för mer info) som har hand om insamlingen av hundsakerna. Pengarna från loppisen kommer att skänkas till välgörande ändamål.

Korvgrillning blir det också under dagen!

Ta med dig familjen och besök Höör brukshundklubb! Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!