Kurs i kroppskontroll

Höör brukshundklubb bjuder in Ida Pettersson (AgilidA) för att hålla en kurs i kroppskontroll. Att lära sin hund bli mer medveten om hela sin kropp och att träna det aktiv är bra både för alla hundar. Det kan också vara ett sätt att stärka din hunds självförtroende. Du kan välja att gå antingen förmiddag eller eftermiddag.

När: lördagen den 22 september. Två pass erbjuds med start kl. 9 eller kl. 13.

Kursinnehåll: kursen fokuserar på hundens kroppskontroll, styrka, balans och smidighet. Många hundar är inte medvetna om att de har en bakkropp och behöver lära sig att kontrollera den. Balans, smidighet och styrka i kroppen är också något man aktivt behöver träna hunden på.

För vem: kursen passar alla hundar över 6 månader. Din hund ska vara vaccinerad.
Anmälan: sker till Pernilla Honoré. För mer information se www.hoorbk.se. OBS: det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Kostnad: 500 kr

För mer info om Ida besök hennes hemsida: https://agilida.wordpress.com/