Föreläsning om hälsa och hund den 3 april!

Välkomna till en spännande föreläsning om hälsa och hund!

Välkomna till interaktiv föreläsning kring hälsa och hund tillsammans med oss, Ingrid Lyttkens och Amanda Palm. Gemensamt är vi hälsovägledare där vi har olika ingång till ämnet hund. Ingrid har ett etablerat företag där hon verkar som manuell terapeut på människa, häst och hund. Hon arbetar även med stressrehabilitering och främjar hälsa i ett helhetsperspektiv. Amanda är utbildad mentalfigurant för hund och tränar aktivt inom sporten IGP med sina boxrar. Utbildning till instruktör är påbörjad och hennes vision är att öppna ett hundcenter för träning, rehabilitering och hälsa för både människa och hund.

Vår föreläsning är på Höörs brukshundsklubb onsdagen den 3 april kl. 19.00. Vi beräknar vara klara ca. 20.

Varmt välkomna för inspiration och ny kunskap.

Föreläsningen är kostnadsfri.