Info från valberedningen

Valberedningens förslag till Höör brukshundklubbs styrelse 2021.

Ordförande på 1 år: Pernilla Honoré

Sekreterare 2 år: Agneta Kjellsson

Ord. Ledamot 2 år: Henriette Hertz Pedersen

Ord. Ledamot 2 år: Heidi Gref

Suppleant 1, 1 år: Gert Kronqvist

Suppleant 2, 2 år: Daniel Zaar

Presentation av Gert Kronqvist
För många år sedan blev jag hundträningsbiten – rent fysiskt!

Jag heter Gert Kronkvist, är pensionär och bor med Carina och vår elvamånaders svenska lapphund Cava i Matteröds Maglehult två mil norr om Höör.

Att uppfostra en valp och att än en gång börja med hundsport är helt fantastiskt. Vi har gått in i det med hull och hår. Till vår hjälp har vi haft fem kurser med sex duktiga och engagerade instruktörer. Tack alla!

Här hemma har vi har konkurrens om Cava. Carina tränar nosework med henne i medan jag siktar in henne mot appellklass spår. Med varierande framgång jobbar vi alla tre med lydnaden.

Hade du lärare Gert i Höör på åttiotalet? I så fall erkänner jag – det var jag.

Hundträningsbiten rent fysiskt? Hur gick det till?

De historierna berättar jag gärna när vi ses vid en fika någon gång på klubben. De blir bara bättre för var gång jag berättar dem. De har med polishundar att göra.

Om du är intresserad av Cava så finns det hela tiden nya bilder av henne på min Facbooksida. Där finns också en liten film där hon gör ett klockrent appellspår.

Presentation av Daniel Zaar
Daniel Zaar 42 år, jobbar som professionell datanörd (programmerare).  Sitter i styrelsen för Lunds brukshundklubb sedan några år tillbaka men flyttade till Ludvigsborg för drygt 4 år sedan. Köpte hus bland åkrarna kring Hänninge förra året så nu bor man ju lite närmare Höör klubben.

Jag har en Malletik på 3.5 år som jag tränar bruksspår (uppflyttad till högre klass nu), mondioring och specialsök med.

Vi i valberedningen tror att Gert och Daniel kan bidra till Höör Bk styrelse med gedigen föreningskunskap och för ett brett intresse inom de sporter/aktiviteter som Höör bk erbjuder sina medlemmar. Vi tror att med deras positiva och välkomnande sätt kan göra att Höör bk fortsätter att ha en inbjudande och härlig känsla på klubben.

Ytterligare förslag till styrelsen 2021 kan lämnas in till valberedningen senast den 15 december.

När du skickar in ditt kandidatförslag, ska du tydligt ange att det är ett sådant förslag. Förslaget ska ange;
• vilken funktion som avses,
• namn,
• en kort presentation och
• uppgift om att den föreslagne kandiderar.
Förslagen till val enligt ovan ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 december. Därefter är nomineringen avslutad.

Valberedningen, Amanda Palm och Ulf Danielsson

2020-11-14