I år fyller Svenska brukshundklubben 100 år och det vill vi vara med och fira!

Långfredagen den 30 mars kl. 11.00 så är alla barn och ungdomar som har hund, välkomna ner på Höör Brukshundklubb för en gemensam hundpromenad tillsammans med klubbens instruktörer. Efter hundpromenaden bjuds det på grillad korv med bröd. Även föräldrarna är välkomna att delta. Det behövs ingen föranmälan och du behöver inte vara medlem för att delta i detta arrangemang.

Den 1 juli mellan kl. 11-14 blir det öppet hus och loppis med hundsaker, du kommer att få möjlighet att se hur några av de aktiviteter som finns på klubben går till och även prova på aktiviteterna om du vill, bl.a. agility, nose work och rallylydnad. Det finns även möjlighet att göra ett test i ”Hur duktig är din hund?” För barnen kommer vi att ha en utställning för gosedjur! Har du koppel, halsband, hundbädd, leksaker eller annat som hunden behöver i träning eller hemma? Hör i så fall av dig till Annika Jönsson som har hand om insamlingen av hundsakerna. Pengarna från loppisen kommer att skänkas till välgörande ändamål. Korvgrillning blir det också under dagen! Dagen bjuder också på en träningstävling i startklassen.

Ta med dig familjen och besök Höör brukshundklubb! Vi ser fram emot att träffa dig! Välkommen!

Under hösten kommer det att hållas kurs i kroppskontroll! Nyttigt och roligt både för människa och hund!

Fler evenemang i höst kommer publiceras under våren!