Höör brukshundklubb är en aktiv klubb mitt i Skåne!

Vi är ca 200 medlemmar och flera är aktiva på tävlingsbanorna. Några gånger om året anordnas lydnads- och brukstävlingar på klubben och i skogarna angränsande till oss.

Vår förening vill genom kursverksamhet och praktiska övningar skapa bättre hundhållning inom vår kommun och erbjuda en berikande fritid tillsammans med sin hund! Alla hundar är välkomna hit, oavsett storlek och ras.

Utbildade instruktörer och handledare erbjuder våra medlemmar bl.a.: valpkurs, spårkurs, unghundskurs, sök, allmänlydnadskurs, agility, tävlingsdressyr, rallylydnad m.m.

Allmän träning
Välkomna alla nya och gamla medlemmar! Varje onsdagskväll har vi allmän träning ca kl. 18 – 20. Hit är alla välkomna för att träna självständigt eller få hjälp och råd. Efter träningen smakar det säkert gott med en kopp kaffe.

Välkommen att dricka en kopp kaffe och snacka hund!