Tävling

Doftprov den 27 juli arrangeras av Höör brukshundklubb, alla klasser. Anmälan sker via www.snwktavling.se, öppnar den 10 juni och stänger den 19 juli. Mer information om doftprovet hittar du här.

Officiell tävling i Nose Work klass 1 den 5 och 6 oktober. Mer information och inbjudan till tävlingen hittar du här.

Doftprov februari 2019
Den 23 februari arrangerar Höör brukshundklubb doftprov, alla klasser. Anmälan sker via www.snwktavling.se, öppnar den 1 januari och stänger den 13 februari. Mer information om doftprovet hittar du här.

PM inför doftprovet den 23 februari hittar du här.

Du kan anmäla dig till tävling på två sätt. Antingen genom att gå in på www.sbktavling.se där du skapar ett eget konto anmäler dig till den tävling du är intresserad av samt betalar in avgiften. Andra alternativet är att du anmäler på “det gamla viset” via SBK:s anmälningsblankett, korrekt och komplett ifyllt, gärna textat. Blanketter ska finnas i klubbstugan för våra medlemmar (säg till om det saknas). Anmälningsavgiften ska vara klubben tillhanda senast tre veckor före tävlingsdagen på vårt bankgiro 338-6547 (Höör BK/tävling).Klubben förbehåller sig rätten till lottning vid för stort antal anmälningar. Du får ett PM ca 14 dagar innan tävlingsdagen, som meddelar om du har kommit med eller står som reserv. Har du anmält dig via Internet och angivit din e-postadress kommer du att få ditt PM via e-post.