Hej alla medlemmar i Höör Brukshundsklubb!

Ikväll har vi haft vårt första styrelsemöte sedan medlemsmötet där den nya styrelsen valdes fram. Vi har pratat om våra visioner och våra prioriteringar med klubben.
Vi är alla överens om att hunden är vår gemensamma faktor, och det man lägger mycket tid på ska vara roligt och behagligt. Och där kommer vårt arbete i höst fokusera. En medlemsdag med prova på olika delar av hundsporten som avslutas med öppen grill och nåt gott att dricka hoppas vi arrangera efter sommaren.
Vi vill anordna en kick-off för våra instruktörer och titta på hur vi kan utveckla kompetens och motivation.
Vi har pratat om träningstävlingar, skotträning (det kommer igång nu i augusti), utbildning av tävlingsledare.
Vi hoppas att vi alla tillsammans kommer att gå en aktiv positiv höst tillmötes. Det kommer att behövas innan mörkret ’anfaller’. Har ni frågor, åsikter, funderingar. Tveka inte att höra av er till mig/oss. Vill ni dra ett strå till stacken? Ni är mer än välkomna.
Protokollet kommer att ligga i sin helhet på hemsidan tillsammans med bilagor. Men det hindrar inte att ni får direkt feedback här genom mail.
Vi önskar er alla ett härligt slut på sommaren, och ser fram emot att möta hösten tillsammans med er!

Styrelsen,
genom Christel Persson Pinon, ordf