Styrelsemöte i november

Grått och trist ute, men varmt och trevligt i klubbstugan. Mycket att gå igenom som vanligt men rutinen börjar sätta sig. I februari är det dags för årsmöte. Om det blir på plats eller över nätet återstår att se. Det viktigaste är att ni medlemmar kommer i någon form och pratar om hur nästa år ska se ut. Vi ska rösta fram en ny styrelse för 2022. Valberedningen har lagt ut sitt förslag och det kommer att komma någon förändring. Vill du vara med själv? Vet du någon som skulle passa till och tycka att det är roligt med hund och föreningsliv? Skicka en nominering till oss i styrelsen. Introduktioner och varje person kommer att läggas ut på fb och hemsida. 

I tisdags var det HUG-möte och vi har lagt planeringen för vinter och vår fram emot juli. Den förut så populära Sommarveckan är tänkt att göra come-back och till våren erbjuds kantarellsök, klicker, spårkurs, Rallylydnad och specialsök utöver valp, unghund. Några kurser kommer att gå med avtalsinstruktör vilket medför lite högre avgift. Men vi hoppas att ni uppskattar att vi kan erbjuda regelbundna kurser på bred front. Vi startar en unghundskurs i februari om det inte finns för mycket snö. Första valpkursen drar igång i mars och sedan de andra kurserna allt eftersom. Nosework nu den 15/12, finns intresse rullar det vidare med en fortsättningskurs. 

Till våren kommer vi att bjuda in professionella gästinstruktörer för helgträning. Det ska finnas aktiviteter för alla. Mer info kommer. 

Vi pratade om att ansöka om hjälp för att byta ut staketet runt plan. Tanken blev ännu mer aktuell efter att vi såg att några brutit upp låset för att köra sladd på planen. Lite ledsen blir man. Men vi hoppas att de insåg att det inte är just det som planen är dressad för. 

Runt Lucia bjuds ni in för julkul på söndagen den 12/12 med bak och sak med våra fina ungdomar. Luciaafton har vi öppen träning med mingel, lussekatter och glögg. Kom och prata framtid, träna hund eller fika. 

Vi går mot jul 🎄 och vill önska alla en riktigt GOD JUL. Håll i skinkan och chokladen bara så inte våra fyrbenta får extra långa nosar. 

Vänligen,

Christel och Styrelsen