Styrelsemöte i december

Istället för att sitta på klubben träffades vi hemma hos mig och åt fisksoppa tillsammans. Möte och mat är en bra julkombo:)

Vi gick igenom budgeten för nästa år, gladdes åt 2021 års resultat och vi ser enormt fram emot allt nytt som väntar oss 2022. Nya instruktörer: Martina Eberhard (rallylydnad och klicker) Anna Jönsson (Nosework och kantarellsök på onsdagar), Andrea Karlsson (spår på lördagar), Mia Ekelund (specialsök på måndagar). Valpkurs i vår kommer att hållas av Heidi och Evalena Bonder(tisdagar). Annika Jönsson och Christel Persson Pinon(torsdagar) startar en unghundskursen och en lydnadskurs februari respektive mars. Till våren när vädret förhoppningsvis blivit lite tittare och varmare så startar agility med Julia Håkansson och Lina Bonder(måndagar). 

Kurserna har i dagsläge endast en ’månadsstart’, datumet väntar vi lite med (för att se hur vädret är. Är det massvis med snö skjuter vi lite på det) så det kommer preliminära startdatum. Men dagarna hänger samman med vilken instruktör det är. Samtliga instruktörer ska presenteras på hemsidan med text och foto. 

Vi pratar om att byta ut staketet runt appellplan, nytt vattenlås så alla kan få tag på vatten. 

Och så naturligtvis: ÅRSMÖTET,

Det kommer snart en kallelse om årsmöte den 28 februari 2022 18.30. Som det ser ut så lär det bli digitalt, men vi återkommer om den detaljen. Covid har ju tagit fart igen och vi vill inte att förhållningsreglerna backar för mycket men vi vill definitivt inte att någon blir sjuk i onödan. Vi kommer att be er att anmäla er närvaro innan om det så blir digitalt eller fysiskt möte. Så skriv in redan nu detta datum. På årsmötet ska budgeten inför nästa år godkännas, så närvara och påverka! 

Så till Er alla:

ETT GOTT NYTT och lugnt ÅR, så syns vi på andra sidan. 

Med vänlig hälsning,

Christel och Styrelsen