Ledamot

Namn: Camilla Olsson

Ålder: 55 år

Bor: Tomelilla

Mer om mig: Jag bor i Tomelilla tillsammans med min man och vår boxertjej Kärstin. Jag arbetar som stödpedagog inom Daglig verksamhet i Tomelilla kommun. På fritiden ängnar jag mycket tid tillsammans med mina barnbarn. Resor och friskvård är också viktigt i mitt liv. Kärstin är hela familjens stora kärlek, tillsammans med Kärstin är det alltid full fart med bus och många skratt. Jag och Kärstin har gått en del kurser på Höörs Brukshundklubb bla lydnadsträning, rallylydnad, specialsök och nosework. Tidigare har vi även gått spårkurs. Just nu har vi fastnat för specialsök. Jag har under många år varit engagerad i Onslunda idrottsförening, jag trivs med att vara en del av ett större sammanhang där jag kan göra en insats. Som person är jag bla empatisk, lyhörd och ödmjuk.