Orförande

Namn: Christel Persson Pinon

Ålder: 59 år

Bor: Bjälkhult väster om Önneköp

Mer om mig: jag har nog ganska många strängar på min lyra. Bakgrund som först skådespelare i många år, sedan lärare (franska, engelska) i många år och sedan 5 år jobbar jag med autister. I 20 år har jag fått upp boxer och för 9 år sedan kom franska bulldoggen in i mitt liv. Tycker om att utbilda mig (lyfter bara det hundrelaterade)så MH-figurant, ringsekreterare, 2 x uppfödar-utbildningen, sedan: instruktör vilket kändes som ett naturligt steg i mitt hundliv. Jag har en boxer som är utbildad social tjänstehund och just nu går vi fördjupningskurs mot terapihund. Vi tränar parallellt bruks och lydnad. Hemma finns det alltid minst 4 hundar. Min man Per är en stor del i mitt liv också. Två vuxna barn. Mina kvaliteter: jag är rak och tydlig, fokuserad på att få så många som möjligt med mig. Jag tycker inte om konflikter, men räds dem inte. Vi (i detta fall är det vi) VILL att Höörs BK får igång aktiviteter som tillfredsställer alla olika intresse och kommer igång som en klubb med tävlingar inom bruks och de andra disciplinerna. Att vi alla kan samlas och göra saker i positiv anda. Jag är van sedan skolvärlden att organisera aktiviteter och tycker om att göra det.En av mina fördelar tror jag är att jag växlar från tanke till agerande ganska snabbt. En nackdel är att jag ibland har kort närtidsminne. Men jag hoppas mina fördelar med påhittighet och vilja att skapa aktiviteter för er alla väger över.