Ledamot

Namn: Kristina Egumenovska

Ålder: 27 år

Bor i: Norra Rörum/Höör

Om mig: Halloj! Kristina heter jag, men kallas kort och gott för Stina. Jag är en ren lydnads fantast och älskar att grotta ner mig i detaljer! I hunderiet så tränar jag och tävlar i lydnad med mina Border Collies. Utöver lydnaden så kör jag även lite vallning med dem på fåren. Där är vi dock ännu gröna, men ack vad roligt det är med mer kunskap! Till vardags så spårar vi även en del för variation, samt att vi älskar att dagsvandra! Har även campat i bilen över natten vid en vandring, vilket var otroligt spännande! Utanför hunderiet så är jag utbildad florist och hoppar in några gånger hos mina föräldrar som är blomstergrossister ute i Malmötrakten. I dagsläget så har jag valt att studera och plugga upp mina betyg för vidareutbildning inom något djurrelaterat yrke. Exakt vad vet jag inte än, det får tiden utvisa helt enkelt. Som person så är jag väldigt glad och positivt inriktad. Jag är inte rädd för att ta i! Och man ska aldrig vara rädd för att be mig om hjälp, då jag är en person som alltid ställer upp med glädje! Jag kan dock verka blyg och lite tillbakadragen i början, men det är pga ett barndomstrauma som jag fortfarande arbetar med. Jag hoppas att jag kan bli en tillgång till klubben i framtiden och vara en byggsten för ett gott samarbete och positivt inriktad träning!