Suppleant

Namn: My Herstedt

Ålder: 33 år

Bor: Höör

Mer om mig: Jag bor i Höör tillsammans med min man och våra två barn. I familjen ingår även vår älskade Buzz, som är vår beaglevalp. Jag arbetar som textilslöjdslärare på Ringsjöskolan här i byn under vardagarna och på fritiden umgås jag med familjen, tränar vår hund genom att blanda bus med bland annat viltspår och lydnadsträning, pysslar i trädgården och kör gärna en sväng motorcykel vid tillfälle. Mina kvaliteter är att jag är social, tar tag i saker och ödmjuk för att lära. Jag är övertygad om att jag blir en stor tillgång till klubben då jag är full av idéer för att utveckla och är inte rädd för att ta tag i saker. Detta är min första hund och mitt första medlemskap i en Brukshundklubb. Jag ser fram emot att vara en del av en ny styrelse och företräda kurskonsumenterna.