Välkommen att föreslå kandidater till styrelsen

Som medlem i SBK Höör har du möjlighet att nominera personer du tycker ska representera organisationen i styrelsen. Förslaget bör komma till valberedningen senast den 29 december 2023 och du bör ha frågat personen innan du skickar in förslaget. Den 29 november har valberedningen lagt ut ett första förslag här på hemsidan. Det innehåller fortfarande vakanser, så varmt välkomna med förslag!

Valberedningen tar tacksamt emot nomineringar och tar alla nomineringar i beaktande.

Valberedningens uppgift 

Valberedningens uppgift är att ta fram och lämna förslag vid Årsmötet på lämpliga kandidater för nästa års styrelse. Valberedningen kommer att presentera sitt förslag till styrelse här på hemsidan, först ett utkast och sedan ett mer fast förslag. Till sist är det alltid årsmötet som bestämmer.

Valberedning 

Lena Bergström   

lenabergstrom3@gmail.com

Mia Reiskog       

miareiskog@gmail.com

Jenny Anderberg 

jenny.anderberg@furuboda.se